HUR SER NYA RUT-AVDRAGET UT?

Hur ser nya rut-avdraget ut?

I och med de förändringar som börjar gälla från 2016 kommer du fortfarande kunna utnyttja RUT-avdraget, med samma pris på städningen, upp till 25 000kr per person och år. Och är du över 65år så kan du fortsatt nyttja avdraget upp till 50.000kr per person och år.

Men vad gör man då om avdraget inte räcker till för hela året? Här kommer ett par tips på vad du kan göra om ditt RUT-avdrag inte räcker för alla årets månader.

  • Det går alldeles utmärkt att dela RUT-avdraget mellan 2 personer i samma hushåll och därigenom erhålla upp till 50.000kr subvention för RUT-tjänster.
  • Det kan alltid ta uppehåll upp till 2 månader då fakturan utgår (och då nyttjas inte heller RUT-avdraget.)
  • Du kan även när som helst byta abonnemangsform, exempelvis minska frekvensen, permanent eller periodvis, eller justera städtiden under vissa månader så att du fortfarande kan inrymmas inom den nya RUT-gränsen.

Vi finns alltid här för att besvara eventuella frågor eller funderingar du har kring detta, och hjälper gärna till så att du även fortsättningsvis kan luta dig tillbaka och låta oss förenkla din vardag genom att ta hand om städningen hemma.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig snarast!