Jobba hos oss

Jobba hos oss

 

Vill du bidra till att ge folk en enklare vardag och samtidigt ha möjlighet till vidareutveckling? Hjälp Hemma expanderar kraftigt och har behov av medarbetare som är serviceinriktade och noggranna. Vi söker ett antal nya medarbetare i både Stockholms- och Göteborgsområdet. Vi hoppas att även du vill bli en av oss! Se gärna vad Hjälp Hemma kan erbjuda dig!

Dina arbetsuppgifter består av att besöka våra kunders hem på dagtid och i första hand hjälp dem med städning och ibland även strykning och tvätt. Att arbeta inom Hjälp Hemma innebär ett stort eget ansvar. Vi värdesätter att du har tidigare erfarenhet av städning, är utåtriktad och har goda kunskaper i svenska och/eller följande språk såsom engelska, spanska, polska, ryska och ukrainska. Vi erbjuder dig avtalsenlig lön, ansvarsförsäkring, friskvårdsbidrag och möjlighet till vidareutveckling.

Låter det här intressant är du välkommen att skicka in din ansökan med CV här!

Bli kontaktad av oss!

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig snarast!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Läs mer.

x

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Example Company, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress example@company.name.

Example Company förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR