fbpx
Hjälp hemma logotyp.

Familjen Hjort

Enskede

Vi uppskattar extra mycket att Hjälp Hemmas personal tar egna initiativ när de arbetar hos oss. Nu kan vi med gott samvete lägga fokus på andra saker som familjen.

Familjen Björnlin

Östermalm

Vi sökte efter flexibilitet och det kunde Hjälp Hemma erbjuda. Dessutom ett extra plus för att de har fler tjänster, som till exempel fönsterputsning.

Evelina Lycke

Kungsholmen

Jag kom i kontakt med Hjälp Hemma via en kompis som kom med en rekommendation. Framförallt har det underlättat för mig i vardagspusslet, för sen vi fick barn så känns det inte så roligt att städa. Jag vill gärna ha min kvalitetstid med familjen och det får jag genom Hjälp Hemmas tjänster. Den bästa känslan är när man kommer hem på torsdagar och det luktar nystädat och man vet med sig att det är ordentligt gjort. Det är rent på ett helt annat sätt. När du själv städar är det vanligt att annat kommer i vägen och risken finns att det aldrig blir riktigt färdigt, här vet man att allt är lika mycket städat.

Familjen Öqvist

Södermalm

Vi blev rekommenderade att använda Hjälp Hemmas tjänster av en släkting. Och det ångrar jag inte en sekund. Det finns inget härligare än att komma hem till ett nystädat hem – det doftar så gott.

Kerstin Tideblad

Östermalm

Som ordförande i ett pensionärsförbund innebär det ständiga sammanträden och möten. Eftersom jag gärna är hemma när de kommer är det därför viktigt för mig att kunna boka om med kort varsel och där är Hjälp Hemma alltid tillmötesgående. Det skadar inte heller att de är väldigt trevliga när de väl kommer på besök. Jag har varit kund hos Hjälp Hemma i 3 år och känner mig mycket trygg med deras tjänster.

Lena och Sven Westerlund

Bromma

Man blir glad när man är på väg hem och vet att det är städat hemma. Vi hade två tonårspojkar och dessutom en utbytesstudent hemma och då städade vi massor. Vi googlade efter städhjälp och hittade Hjälp Hemma som (har en seriös hemsida och) använder kollektivavtal som är viktigt för oss. De gjorde hembesök och vi bokade direkt. Sedan dess har vi veckostädning rakt av och fönsterputsning två gånger per år. De städar allting väldigt noggrannt, och vi är fria att göra andra saker.

Familjen Holmqvist

Hägersten

Äntligen slipper vi använda våra lediga helger till att städa vårt hem. Tack vare Hjälp Hemma blir det dessutom renare än vad vi någonsin skulle ha fixat själva.

Bli kontaktad av oss!

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig snarast!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.