Enkel och smidig hantverkarhjälp

Saknas tiden till att hänga upp den där hyllan eller tavlan som har hängt snett i åratal? Tröttnat på att varje dag se gamla hål i väggen som behöver spacklas igen? Då har vi lösningen för dig!

Vi gör det enkelt att boka hantverkare

Att anlita en hantverkare kan ofta vara krångligt. Många ställer sig frågor som; är hen verkligen duktig? Vad kommer det till slut att kosta, och när blir det egentligen klart? Detta gör att många tvekar och skjuter på anlita en hantverkare. Vi har ändrat på det!

Genom vår hantverkarservice erbjuder vi allt ifrån montage av möbler till reparation av vitvaror, och mycket mer däremellan. Vi erbjuder dig alltid fasta priser med tydliga villkor, och självklart gäller vår nöjd-kund-garanti. Liksom alla våra tjänster har vi en ansvarsförsäkring i ryggen även när du anlitar våra hantverkare!

Du hittar utbudet av våra hantverkartjänster i vår prislista nedan. Vi utför hantverkartjänster både inom ramen för RUT och ROT avdraget.
Saknar du något är du alltid välkommen att höra av dig, så tar vi snabbt fram ett pris åt dig.

Och det bästa av allt är att du som befintlig kund faktiskt kan nyttja dina innestående timmar i timbanken för alla våra RUT-berättigade hantverksarbeten!
Enkelt och smidigt, precis som Hjälp Hemma ska vara.

 

 

Kontaktformulär

Frågor och svar om hantverkarservice

Vad ingår när jag bokar hantverkarservice?

Det är upp till dig! Vi gör alltifrån att montera möbler, hänga upp din TV på väggen, reparera vitvaror eller skruvar ihop studsmattan till att måla och spackla, montera köksluckor och lägga trägolv. Ja, vi gör det mesta faktiskt.

Det får alltid ett fast pris och vår nöjd-kund garanti ingår så att du blir helt nöjd med uppdraget. Hittar du inte det du söker efter i vår prislista här, är du välkommen att skicka en förfrågan till oss så återkommer vi till dig  med prisförslag.

Kontaktformulär

Går det att använda timbaken för hantverkarservice?

Även om hantverkarservice följer en prismodell där kostnaden baseras på typen av arbete, kan du ändå använda dina innestående timmar i timbanken för hantverksarbeten. Den totala kostnaden för uppdraget omräknas till motsvarande värde på dina städtimmar enligt ditt gällande städtimpris, och det antal timmar dras då från timbanken. Se ditt aktuella timbankssaldo i appen eller på fakturan.

Är hantverkarservice RUT eller ROT berättigat?

En hel del enklare hantverksarbeten är idag RUT-berättigade, du ser de mest populära i vår prislista. Det innebär att du kan nyttja ditt RUT-avdrag, och du som befintlig kund kan även använda innestående timmar i timbanken för dessa hantverksarbeten. Större arbeten som golvläggning, målning eller tapetsering är ROT-berättigande, till dessa kan du inte använda dina innestående timmar i timbanken, men givetvis ditt ROT-avdrag

Kontakta oss direkt så hjälper vi till att reda ut eventuella frågetecken, du kan även läsa mer om RUT/ROT-avdragen på Skatteverkets hemsida.

Bli kontaktad av oss!

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig snarast!

Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Läs mer.

x

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Example Company, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress example@company.name.

Example Company förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR