Städbolag Göteborg

Vi hjälper dig med din hemstädning – Flexibelt städbolag Göteborg

Känslan av att komma hem till ett nystädat hem, ett hem som doftar fräscht och är skinande rent, är en vardagslyx som fler och fler väljer att unna sig. I dag kan det ibland vara svårt att få tiden att räcka till för att hålla hemmet i gott skick. Hjälp Hemma, ett städföretag i Göteborg, ser till att din städning blir av, så ofta som du själv bestämmer.

– Många kunder är folk mitt i karriären. Även en hel del barnfamiljer, som helt
enkelt inte har tid att städa själva. Vi känner oss stolta över att kunna förenkla livet en aning och skapa lite mer fritid åt folk, säger Peter Svanborg, som är Hjälp Hemmas vd. Företaget är ett av de tryggaste städbolag Göteborg kan erbjuda.

Genom skatteavdrag är det idag väldigt förmånligt att anlita ett städföretag, kanske för månadsstädning. Att välja Hjälp Hemma ger en trygg service av kompetent personal.

– Vi värdesätter våra medarbetare väldigt högt, berättar Peter Svanborg. Vilket har gjort att vi har en extremt låg omsättning av personalen. Vilket naturligtvis ger nöjda kunder.

ENKELT SAMARBETE

Hjälp Hemma är ett städbolag Göteborg, men finns också i Uppsala. Det är enkelt att ha med Hjälp Hemma att göra. Dom erbjuder tydliga, lättöverskådliga tjänster. Enkelt att uppskatta och köpa. Kunden väljer mellan olika nivåer på städningen, exempelvis mellan veckostädning och månadsstädning.

– Vi satsar mycket på flexibilitet. Kunderna bestämmer själva vad som behöver göras, säger Peter.

HJÄLP HEMMA KOMMER PÅ BESÖK

Så här går det till, rent praktiskt: Efter att man kommit överens om tid kommer en medarbetare på besök hemma hos dig. Innan första besöket skickar Hjälp hemma en presentation av den person som kommer att hjälpa just dig till en behagligare vardag. Företagets målsättning är självklart att det alltid kommer att vara samma medarbetare från vårt städbolag Göteborg som utför din tjänst. Vigår ni igenom hela hemmet tillsammans och beslutar vad städningen ska innehålla. Och om det önskas veckostädning eller månadsstädning.

MERTJÄNSTER

För dig redan använder Hjälp Hemmas och dess bastjänster redan nu, finns även möjlighet att få hjälp med annat, utöver den vanliga städningen. Man erbjuder exempelvis tvätt, strykning och skovård. Kanske finns det behov av fönsterputsning, storstädning, hjälp med att handla mat eller laga mat? Då ordnar vi även detta. Vi kan också hjälpa till med kock och serveringsservice om det skulle bli aktuellt.

Välkommen att höra av dig till Hjälp Hemma och låt oss berätta mer om våra tjänster.

Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Läs mer.

x

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Example Company, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress example@company.name.

Example Company förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR