Städtjänst – Göteborg

Låt oss erbjuda dig vår städtjänst

I den hektiska tillvaro som många lever idag, kan det vara en ovärderlig lättnad att få hjälp av ett städföretag.
Det lättar den börda som ligger utanför själva förvärvsarbetet och gör att fritiden blir just fritid. Man upplever det som en lyx i vardagen att komma hem till ett rent och fräscht hem.

– Många av våra kunder är folk mitt i karriären eller familjer med ett eller flera barn. Då hinner man helt enkelt inte städa själva. Vi på Hjälp Hemma stolta över att kunna förenkla tillvaron för dessa människor, säger Peter Svanborg, som är vd för Hjälp Hemma.

På grund av skatteavdraget är det förmånligt idag att anlita ett städtjänstföretag. Hjälp Hemma satsar på service och kompetens, vilket skapar trygghet för kunden.

– Vi är väldigt måna om vår personal. Det visar sig genom en mycket låg omsättning av personalen, men också genom att vi har nöjda kunder, berättar Peter.

ENKELT SAMARBETE

Det ska vara enkelt att anlita ett städföretag, säger Peter. Tjänsterna som erbjuds ska vara tydliga, lättbegripliga samt enkla att köpa och uppskatta. Kunden kan själv välja vilken nivå man vill ha på hemstädning. Exempelvis städning en månadsvis eller varje vecka.

– Vi är väldigt flexibla och kundens behov får styra, säger Peter.

HJÄLP HEMMA KOMMER PÅ BESÖK

När Hjälp Hemma kommer på besök kan det se ut så här: På överenskommen tid kommer en av våra medarbetare på besök. Men först skickar i en presentation av den person som ska bli din hjälp dig till en lite enklare vardag. Vår målsättning är självklart att ha samma medarbetare som vid varje besök utför din städtjänst. Ni går tillsammans igenom hela ert hem och kommer överens om vad för slags hemstädning som behövs.

MERTJÄNSTER

För den som redan nu använder Hjälp Hemmas och våra städtjänster finns också möjlighet att erbjuda annan hjälp, utöver vanlig hemstädning. Hjälp Hemma tvättar, stryker och står till tjänst med skovård, helt utifrån dina behov. Även fönsterputsning och storstädning. Hjälp med att handla och laga mat? Vi kan även bistå med kock och serveringspersonal om så behövs.

Hör av dig till oss på Hjälp Hemma så berättar vi gärna mer om våra tjänster.

Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Läs mer.

x

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Example Company, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress example@company.name.

Example Company förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR