fbpx

Städfirma Göteborg

Vi hjälper dig med din hemstädning – Flexibel städfirma i Göteborg

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig. I dagens samhälle är det svårt att få tid till att hålla hemmet i gott skick. Städföretaget Hjälp Hemma ser till att din hemstädning blir av, så ofta som du själv vill.

– De flesta av våra kunder är folk i karriären eller barnfamiljer som helt enkelt inte hinner städa själva. Vi är stolta över att kunna göra livet lite enklare och smidigare för folk, säger Peter Svanborg, vd för Hjälp Hemma som är en städfirma Göteborg.

Genom skatteavdraget är det idag förmånligt att anlita ett seriöst städföretag för månadsstädning och att välja Hjälp Hemma ger en trygg service av kompetent personal.

– Vi är mycket måna om våra medarbetare, berättar Peter Svanborg. Det visar sig genom att vi har en väldigt låg omsättning av personalen, men också att vi har nöjda kunder.

ENKELT SAMARBETE

Hjälp Hemma är en städfirma Göteborg och Uppsala som är enkla att ha att göra med. Tjänsterna är tydliga och enkla att förstå, köpa och uppskatta. Kunden kan välja mellan olika nivåer på sin städning och det går att välja såväl veckostädning som månadsstädning.

– Vi jobbar mycket flexibelt och kunden bestämmer själv vad som behöver göras, säger Peter.

STÄDFIRMAN HJÄLP HEMMA KOMMER PÅ BESÖK

Så här går det till: Efter överenskommelse kommer någon av medarbetarna till ditt hem. Före första besöket skickas en presentation av den personen som kommer att hjälpa dig till en enklare vardag. Målsättningen är givetvis att det alltid är samma medarbetare från vår städfirma Göteborg som regelbundet utför din tjänst. Tillsammans går ni igenom hela hemmet och vad för slags städning som ska göras och om det ska vara veckostädning eller månadsstädning.

MERTJÄNSTER

För dig som redan använder Hjälp Hemmas bastjänster finns det även möjlighet att underlätta andra saker utöver den vanliga månadsstädningen. Hjälp Hemma kan erbjuda tvätt, strykning och skovård, i den omfattning du själv vill. Behöver du fönsterputsning, storstädning, hjälp med att handla mat eller laga mat? Vi ordnar även detta och kan bistå med kock och serveringsservice vid behov.

Hör av dig till Hjälp Hemma så berättar vi mer om våra tjänster som Städfirma i Göteborg.