Hjälp hemma logotyp.

Joanna

Efter 4 år på Hjälp Hemma har städproffset Joanna även haft tid till att resa runtom i världen, trots att någon då måste ta hand om hennes katt. Senaste resan bar av till Peru.

Tillägstjänster

Våra vardagsänglar hjälper gärna till med både tvätt och strykning hemma hos våra kunder. Fler spännande tjänster är på gång.

Bogdan

Bogdan är en utav Hjälp Hemmas interna fönsterputsare sedan 7 år tillbaka. Aktiviteter som cykling, löpning och regelbundna gympass gör att han håller sig i form varje dag. Fönsterputsning är en mycket uppskattad extratjänst Hjälp Hemma erbjuder sina kunder.

Aneta

Aneta vaknar med ett leende och försöker sprida sin livsglädje runtomkring sig. Mycket rörelse på jobbet passar henne utmärkt då hon gärna ägnar sig åt dans på fritiden.

Naprapat

Städyrket är ett fysiskt ansträngande arbete. Alla anställda på Hjälp Hemma har fri tillgång till företagets interna massör och naprapat vid behov.

Våra städproffs

Bildar en härlig gemenskap och ställer upp för varandra i ur och skur. Alla är kollektivt anslutna, ansvarsförsäkrade, har fri tillgång till naprapatbehandling, friskvårdsbidrag och deltar i olika slags företagsevenemang; från kick-off till årliga julbord.

Aneta

Är ett riktigt städproffsig med lång erfarenhet i branschen, och en glad och positiv person som älskar musik och idrott.

Marta

Marta är en medarbetare man alltid kan räkna med. Dock kan man inte räkna med att hon avslöjar sitt recept på hur man håller sig ung och pigg. På fritiden älskar hon att dansa, cykla och åka skidor.

Dominika

För Dominika som arbetar på Hjälp Hemma sedan 2009, är förtroende och tacksamhet kunderna visar de egenskaper hon anser vara allra viktigaste för att trivas på sin arbetsplats.

Muhayyo

Muhayyo är allergisk mot husdjur, men räds inte att ta i där det behövs. En grundlig storstädning är en uppskattad extratjänst många kunder utnyttjar.

Krystyna

Älskar sin hund som hon tar långa promenader med. Vilket ofta går att förena med andra intressen såsom träning eller cykling. När hon är ute och reser blir det dock lite svårare.

Dorota

Gillar verkligen att hjälpa till och göra folk glada, att möta nya människor varje dag är något hon brinner för! På fritiden umgås hon gärna och mycket med sin familj.

Bli kontaktad av oss!

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig snarast!

Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Läs mer.

x

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Example Company, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress example@company.name.

Example Company förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR