Städservice Göteborg

Den tryggaste städservice Göteborg kan erbjuda

Att sätta lite guldkant på tillvaron genom att unna sig att anlita ett städföretag blir allt vanligare idag. Många familjer, såväl som ensamstående har svårt att få tiden att räcka till. Hjälp Hemma, som erbjuder hushållsnära tjänster hjälper till och bidrar till att frigöra tid och energi till sådant som känns roligt och meningsfullt. Så ofta som du har behov av.

– Våra kunder är ofta folk i karriären. det kan också vara barnfamiljer som helt enkelt inte hinner städa själva. Vi känner stolthet över att kunna underlätta och göra livet lite enklare för människor, berättar Peter Svanborg. Han är vd för Hjälp Hemma, ett företag för städservice Göteborg.

Genom skatteavdraget kan man idag på förmånliga villkor anlita ett seriöst städföretag, kanske för månadsstädning. Att välja Hjälp Hemma ger en trygghet, god service och inte minst kompetent personal.

– Vi är mycket måna om våra medarbetare, berättar Peter Svanborg. Det visar sig genom att vi har en väldigt låg omsättning av personalen, men också att vi har nöjda kunder.

ENKELT SAMARBETE

Hjälp Hemma är enkla att ha att göra med. Tjänsterna är tydliga och enkla att förstå, köpa och uppskatta. Kunden kan välja mellan olika nivåer på sin städservice, Göteborg är där de flesta kunderna finns och det går att välja såväl veckostädning som månadsstädning.

– Vi satsar mycket på flexibilitet, så att kundens behov får stå i centrum, säger Peter.

HJÄLP HEMMA KOMMER PÅ BESÖK

Ett hembesök går till på följande sätt: Efter att vi kommit överens om lämplig tidpunkt kommer någon av våra medarbetare hem till dig och hälsar på. Före första besöket skickas en presentation av den personen som kommer att hjälpa dig till en enklare vardag. Målsättningen är givetvis att det alltid är samma medarbetare som regelbundet utför din tjänst. Tillsammans går ni igenom hela hemmet och vad för slags städning som ska göras och om det ska vara veckostädning eller månadsstädning.

MERTJÄNSTER

Om du redan abonnerar på Hjälp Hemmas bastjänster för städservice Göteborg har du möjlighet att få hjälp med andra saker utöver din månadsstädning, såsom tvätt, skovård och strykning, precis så mycket som du känner behov av. Du kan också få hjälp med fönsterputsning, att handla mat och storstädning? Vi kan också bistå med serveringspersonal och kock, om så behövs.

Kontakta oss på Hjälp Hemma så får du veta mer om våra tjänster.

Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Läs mer.

x

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Example Company, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress example@company.name.

Example Company förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR