Hemstädning – Göteborg

Vi hjälper dig med din hemstädning i Göteborg

Det är en underbar vardagslyx att komma hem till ett nystädat hem. Ett hem som doftar rent och fräscht. En vardagslyx som allt fler har möjlighet att unna sig. I dag är det många gånger svårt för människor att få tid till att hålla hemmet i det skick man önskar. Städföretaget Hjälp Hemma säkerställer att din hemstädning Göteborg blir till belåtenhet. Utifrån dina behov, så ofta som du själv vill.

– Det är ofta folk i karriären, eller barnfamiljer, som vänder sig till oss. Människor som helt enkelt inte hinner med sin städning. Det är med en känsla av stolthet vi gör vårt yttersta för att göra livet lite enklare och behagligare för människor, säger Peter Svanborg. Peter är vd för Hjälp Hemma.

Skatteavdraget har gjort att det idag är förmånligt att använda sig av ett seriöst städföretag för hemstädning Göteborg och Hjälp Hemma erbjuder en trygg service, utförd av kompetent personal.

– Vi är väldigt måna om alla våra medarbetare, berättar Peter Svanborg. Det har resulterat i att vi har väldigt låg omsättning av vår personal, samt nöjda kunder.

ENKELT SAMARBETE

Det är enkelt och lätt att anlita Hjälp Hemma. Tydliga, lättbegripliga tjänster, som är lätta att köpa och uppskatta. Man erbjuder olika nivåer på sin hemstädning Göteborg. Någon kanske är i behov av städning en gång i månaden, någon annan föredrar kanske en gång i veckan.

– Vi anstränger oss för att jobba flexibelt, med kundens behov i centrum. Kunden vet själv vad som behöver göras, säger Peter.

HJÄLP HEMMA KOMMER PÅ BESÖK

Ett besök går till på följande sätt: Vi kommer överens om lämplig tidpunkt, då någon av medarbetarna kommer till ditt hem. Dessförinnan skickas också en presentation av den person som ska hjälpa dig till en enklare och behagligare vardag. Självklart är vår målsättningen att det är samma medarbetare som regelbundet utför din tjänst. Ni går tillsammans igenom hela ert hem och beslutar vad för slags hemstädning i Göteborg som behöver utföras.

MERTJÄNSTER

Om redan använder Hjälp Hemmas bastjänster är det möjligt att underlätta en del annat, utöver vanlig hemstädning Göteborg. Hjälp Hemma kan hjälpa till med att tvätta, stryka och även bistå med skovård, i den omfattning du själv har behov av. Om du behöver fönsterputsning eller storstädning så ordnar vi med det. Kanske önskas hjälp med att handla mat matlagning? Vi ordnar i så fall även detta och bistår med kock samt serveringspersonal om så behövs.

Hör av dig till oss på Hjälp Hemma och låt oss berätta mer om alla våra tjänster inom Hemstädning Göteborg.

Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Läs mer.

x

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Example Company, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress example@company.name.

Example Company förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR