Så här jobbar vi

Så här jobbar vi

Enkelhet är en av våra starkaste konkurrensfördelar. Hjälp Hemma är enkla att ha att göra med, våra tjänster är enkla att förstå, köpa och uppskatta. Vi är stolta över att göra livet lite enklare och smidigare för våra kunder.

KVALITETSPOLICY
Om du inte skulle bli nöjd med vårt arbete ger vi dig möjligheten att inom 48 timmar göra en reklamation. Det är vår policy att du ska bli nöjd.

SÄKERHETSPOLICY
I största möjliga mån följer vi Svenska stöldskyddsföreningens (www.ssf.nu) riktlinjer i säkerhetsfrågor. Vi har en noggrann rekryteringsprocess där varje anställd måste lämna utdrag ur belastningsregistret och skriva på ett sekretessavtal. Vi sammarbetar med Folksam när det gäller vårt försäkringsansvar gentemot dig som kund.

FÖRSÄKRINGSÅTAGANDEN
För din trygghet som kund har vi en ansvarsförsäkring med ett försäkringsbelopp på upp till 10 miljoner kronor hos Folksam. Våra anställda är försäkrade genom KP – Pension & Försäkring.

SAMMA STÄDERSKA
Vi har en låg personalomsättning och vårt arbete bygger på att det är samma medarbetare som regelbundet utför städuppdraget hos våra kunder, frånsett när denne är på semester eller är sjuk, då det kommer en vikarie. Att det är samma medarbetare som utför uppdraget tror vi gör vårt arbete effektivare. Det innebär även en ökad trygghet för våra kunder.

MILJÖPOLICY
Hjälp Hemmas tjänster ska utföras med minsta möjliga miljöpåverkan. Hjälp Hemma använder därför produkter som är miljömärkta med Svanen eller motsvarande.

ANSTÄLLNINGSPOLICY
Alla som är anställda på Hjälp Hemma

  • har kollektivavtal
  • är ansvarsförsäkrade
  • får friskvårdsbidrag
  • får internutbildning


INTEGRITETSPOLICY
För oss på Hjälp Hemma är det oerhört viktigt att du skall känna dig trygg i hur vi hanterar dina personuppgifter. Läs hela vår integritetspolicy.

Bli kontaktad av oss!

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig snarast!

Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Läs mer.

x

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Example Company, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress example@company.name.

Example Company förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR