Ekologiska städmedel

Skall du börja med våra tjänster och funderar över vilka städmedel som är mest skonsamma mot miljön? Eller vill du byta till mer miljövänliga alternativ hemma? Då tänker du precis som vi.

För nya kunder erbjuder vi nu ett städmedelkit bestående av ekologiska och miljövänliga städmedel, utan färgämnen och parfym, såsom såpa, universalspray, allrengöring med mera.

Detta paket går att köpa till självkostnadspris utav vår representant vid första hembesöket, och kostnaden läggs enkelt och smidigt på din första faktura.

Och du som redan är kund och vill se över medlen hemma är alltid välkommen att kontakta oss för råd och tips på vilka medel som enkelt kan bytas ut mot mer miljövänliga alternativ.

Bli kontaktad av oss!

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig snarast!

Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Läs mer.

x

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Example Company, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress example@company.name.

Example Company förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR