Först ut med egen kundapp

Ditt abonnemang på fickan. Varsomhelst, närsomhelst.

Ända sedan starten år 2007 har vi valt att inte bara följa utvecklingen inom vår bransch, utan att faktiskt leda den. Och nu tar vi ytterligare ett steg mot att förenkla våra tjänster.
För dig som kund har vi tagit fram Hjälp Hemmas app. Med den får du blixtsnabb information om din städtjänst, dina bokningar, ditt timbankssaldo och annan information. Du loggar in med mailadressen du registrerat hos oss och lösenordet är ditt unika kundnummer, så är du igång! Varsomhelst, närsomhelst.

Som första svenska städföretag har vi introducerat vår superenkla kundapp! Och det är inte första gången vi går i bräschen.

Som exempel kan vi stolt nämna, att vi var först bland alla städbolag med att introducera en prisuträknare på vår hemsida, och likaså först med att paketera återkommande städtjänster i olika veckofrekvenser. Du kan med andra ord lita på vi kommer fortsätta leda utvecklingen mot att underlätta din vardag ytterligare framöver. För det är vår vision.

Ladda ner appen redan idag på Appstore och Google Play!

Bli kontaktad av oss!

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig snarast!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Läs mer.

x

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Example Company, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress example@company.name.

Example Company förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR