Hjälp hemma stolt sponsor av Tilia

Den ideella föreningen Tilia arbetar med ungas psykiska ohälsa i Sverige. Tilia tillhandahåller stöd och hjälp för unga personer året om mot en av våra största folkhälsoproblem som psykisk ohälsa faktiskt är. Därför är Hjälp Hemma stolt sponsor av deras verksamhet och det gedigna och outtröttliga arbete volontärerna utför varenda dag vilket syftar till att underlätta vardagen för väldigt många unga människor runtom i landet.

“Hjälp Hemma vill stödja Tilia då deras fantastiska arbete ligger helt i linje med vår mission och för att det är en investering som garanterat ger bra resultat” menar Hjälp Hemmas grundare Peter Svanborg.
För mer information besök gärna Tilias hemsida på www.foreningentilia.se

Bli kontaktad av oss!

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig snarast!

Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Läs mer.

x

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Example Company, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress example@company.name.

Example Company förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR